ul. Jana Kasprowicza 20
Warszawa
Pogotowie pogrzebowe 24h/7 dni
Więcej

Napisz opinię

 
 
 
 
 
Proszę uzupełnić wszystkie pola.
Adres e-mail nie będzie publikowany.
86 wpisów.
Magdalena Niedzińska napisał/a 1 września 2022 o 12:46
W imieniu mojej bratanicy Pauliny Maciejewskiej składam podziękowania za zorganizowanie pogrzebu jej mamy Elżbiety. Potwierdzam, że opinie o Heronie , pracownikach i ich kulturze są jak najbardziej uzasadnione. Bardzo dziękujemy.
Dariusz Socha napisał/a 12 sierpnia 2022 o 22:55
Bardzo dziękuję Właścicielom i Pracownikom Zakładu Pogrzebowego HERON za rady oraz współudział w organizacji i profesjonalne przeprowadzenie pogrzebu mojej żony. Godne pożegnanie w tym ciężkim dla nas momencie, a jednocześnie sprawna organizacja pogrzebu była dla mnie bardzo ważna, ponieważ pogrzeb odbywał się z asystą honorową funkcjonariuszy Służb Celno-Skarbowych i wymagał sprawnej współpracy. HERON wykonał swoją usługę na najwyższym poziomie. Dziękuję. Dariusz Socha
Iwona Husarzewska napisał/a 14 lipca 2022 o 11:53
To był godny pogrzeb. Czy jest lepsza ocena dla zakładu pogrzebowego? Dla mnie godność tej ceremonii to najwyższa ocena. Do skorzystania z usług zakładu Heron zachęciły mnie bardzo dobre opinie i nie zawiodłam się. Jako osoba wymagająca i czepialska, byłam trochę zaniepokojona, bo pan Radek, przy omawianiu szczegółów, kilka razy powtarzał: „Zrobimy to dobrze, proszę się nie denerwować”. Pomyślałam, że pewnie trochę blefuje, żeby klient nie zrezygnował. Bardzo się myliłam. Rzeczywiście, było bardzo dobrze, a nawet perfekcyjnie, nie mam najmniejszego nawet zastrzeżenia. Po pierwsze mimo upałów na początku lipca tego roku, nie było żadnych białych koszul czy kamizeleczek, jak w innych zakładach, były czarne marynarki stosowne do sytuacji. Mama, która była już bardzo zmieniona, została do ostatniej podróży przygotowana nad wyraz dobrze, m. in. panowie sami pomyśleli o zakryciu mocno zmienionych już dłoni rękawiczkami. Jestem bardzo wdzięczna za 5 min. pożegnania sam na sam z Mamą, zanim do bardzo eleganckiej, własnej sali pożegnań, weszli inni żałobnicy. Panowie odebrali od ludzi kwiaty i pięknie ułożyli na stopniach ołtarza. Wybrali godne miejsca dla zdjęcia Mamy przy trumnie i zadbali nawet o taki szczegół jak ułożenie jednej wiązanki kwiatów z drugiej strony trumny. Sposób w jaki jeden z panów wyniósł zdjęcie z kaplicy do końca mnie przekonał, że to nie tylko profesjonalista, ale człowiek z sercem i empatią dla nas pogrążonych w smutku. Na koniec mszy nie było tego niechlujnego łapania wiązanek jedna na drugą i zgniecionych kwiatów, wszystkie dotarły do grobu w nieskazitelnym stanie. Namiot pogrzebowy został przemyślanie ustawiony w porównaniu z tym, co zrobił dwa lata temu na pogrzebie mojego Taty bardzo renomowany zakład pogrzebowy. Zdjęcie Mamy było pięknie wyeksponowane na eleganckim stojaku. Dla starszych ustawiono eleganckie krzesełka. Bardzo wysoko oceniam profesjonalizm wszystkich panów, którzy pracowali przy złożeniu trumny do grobu i zamknięciu płyty nagrobnej. Wszystkie wieńce i wiązanki starannie, bez tego pospiesznego rzucania, ułożono na płycie. Bardzo żałuję, że dwa lata temu wybrałam jeden z tych „czołowych” w Warszawie zakładów pogrzebowych, bo bardzo daleko im do HERONA. Panowie - prośba nie zmieniajcie się, zawsze bądźcie tacy doskonali. Wraz rodziną jesteśmy Panom bardzo wdzięczni za godny i wspaniały pogrzeb Mamy.
Anna napisał/a 8 lipca 2022 o 14:51
Bardzo dziękuję Panom za opiekę w tych trudnych dniach. Dziękuję za troskę i dbałość o każdy szczegół. Dziękuję za szacunek i opiekę nad naszym zmarłym. Uroczystość dla nas, rodziny bardzo smutna ale pięknie przygotowana, godną pełną szacunku i elegancji. Dziękujemy za Waszą szlachetną pracę i ogromne wsparcie dla pograzonych w żałobie bliskich.
Dominika Ha napisał/a 9 czerwca 2022 o 20:21
Poniższe opinie mówią same za siebie. Profesjonalnie, z taktem, empatią, nie ma się do czego przyczepić. Same z siostrą nie dałybyśmy rady. Polecam w 100 % i bardzo dziękuję!
Małgorzata Mroczkowska napisał/a 24 marca 2022 o 18:20
W ostatnim czasie musiałam zmierzyć się z niezwykle trudnym i zarazem przykrym doświadczeniem jakim jest ekshumacja i ponowny pochówek osoby mi bliskiej. Chciałabym serdecznie podziękować Zakładowi Pogrzebowemu HERON za pomoc, rzetelną informację i profesjonalną organizację, dzięki którym mogłam pochować brata do grobu rodzinnego, wypełniając tym samym wolę moich zmarłych Rodziców. Dziękuję za wsparcie, takt i empatię, a potrzebującym, w trudnych chwilach - serdecznie polecam. Z wyrazami szacunku.
WANDA ROSŁANIEC napisał/a 24 marca 2022 o 17:13
14 marca zmarł mój wujek i skorzystałam z usług tej firmy pogrzebowej. Muszę stwierdzić że są bardzo profesionalni i z wielką empatią. Cały pogrzeb odbył się na wysokim poziomie. Polecam z całą pewnością!!!!
Krystyna Król napisał/a 5 marca 2022 o 18:46
Pełny profesjonalizm , empatia . Pogrzeb mego męża zorganizowany godnie w każdym momencie . Cenowo pozytywnie w porównaniu do innych firm . Bardzo dziękuję i polecam
Waldemar Malinowski napisał/a 7 lutego 2022 o 09:33
Zakład pogrzebowy Heron to firma, która organizowała uroczystość pogrzebową mojej babci Haliny. W tym miejscu chciałabym bardzo podziękować wszystkim pracownikom, którzy zadbali o odpowiednią obsługę i oprawę. Jestem bardzo wdzięczny i będę polecać wasz dom pogrzebowy Heron w Warszawie.
Marek I. napisał/a 11 stycznia 2022 o 10:27
Bardzo dziękuję firmie Heron. Wasz profesjonalizm, zaangażowanie i doświadczenie jest widoczne już na pierwszym spotkaniu. Od razu wiedziałem, że wybrałem odpowiednią firmę. Bardzo polecam.
Grażyna i Mariola napisał/a 31 grudnia 2021 o 13:33
29.12.2021 odbyła się ceremonia pogrzebowa naszej UKOCHANEJ MAMY zorganizowana przez Panów Radka i Przemka - właścicieli Zakładu Pogrzebowego HERON w Warszawie. W bardzo trudnej dla nas chwili nie musiałyśmy martwić się, bo Oni zajęli się wszystkimi sprawami od momentu śmierci Mamy aż po ceremonię pogrzebową. Choć Panowie bardzo młodzi, ale obydwaj niezwykle pomocni, serdeczni i uprzejmi. Od pierwszego kontaktu pełen profesjonalizm i wyjątkowa obsługa na wysokim poziomie. Panowie uważnie słuchają i doradzają, wszystkie formalności zostały załatwione perfekcyjnie. Obsługa firmy, w trakcie ceremonii cały czas dyskretnie obecna i dbająca o wszystko z wielkim taktem i klasą, za co przesyłamy słowa najwyższego uznania. Uroczystość była przygotowana profesjonalnie, z zaangażowaniem, empatią i serdecznością. Wszystko perfekcyjnie zaplanowane w każdym szczególe, bez pośpiechu, kulturalnie, elegancko, godnie, z klasą i szacunkiem. Miłym zaskoczeniem na cmentarzu był namiot pogrzebowy, krzesła dla osób starszych oraz bardzo wzruszający gest od firmy w postaci świeżych róż, które żałobnicy mogli wrzucić do grobu na pożegnanie. Kierując się pozytywnymi opiniami, zaufałyśmy i powierzyłyśmy obu Panom organizację ceremonii pogrzebowej Ukochanej Mamy, a oni udowodnili, że w 300% zasługują na najwyższą ocenę świadczonych usług, oraz najlepszą rekomendację. SERDECZNIE DZIĘKUJEMY firmie HERON za umożliwienie osobistego pożegnania naszej KOCHANEJ MAMY w Sali Pożegnań na Cmentarzu na Wólce Węglowej. BARDZO DZIĘKUJEMY za perfekcyjnie przygotowaną ceremonię, uprzejmość, empatię oraz szacunek dla Osoby Zmarłej i Rodziny. Ta opinia jest szczera i mogłaby być wizytówką firmy HERON, na którą uczciwie zapracowała. BARDZO DZIĘKUJEMY Panie Radku i Panie Przemku, to był najlepszy wybór w najtrudniejszych dla nas chwilach. Każdemu serdecznie polecam Zakład Pogrzebowy HERON. Brakuje gwiazdek by ocenić Zakład Pogrzebowy "HERON", zasługują na dużo więcej. Cieplutko pozdrawiamy – Grażyna i Mariola.
Anita Kozłowska napisał/a 10 grudnia 2021 o 20:19
W imieniu mojej Cioci i swoim oraz całej mojej rodziny chciałam podziękować panu Radkowi i Przemkowi -właścicielom zakładu pogrzebowego HERON w Warszawie za profesjonalizm ,empatię i wsparcie podczas pochówku mojego wujka. Panowie zajęli się wszystkimi sprawami od momentu śmierci Wujka w domu aż po ceremonię pogrzebową.. Usługa została wykonana przez Panów na najwyższym poziomie jaki dotąd widziałam. Będę państwa usługi pogrzebowe polecać. Z wyrazami szacunku Anita Kozłowska.
Adam Z. napisał/a 2 grudnia 2021 o 15:58
Zakład pogrzebowy Heron pomógł mi w organizacji uroczystości pogrzebowej mojej babci. Bardzo dziękuję za tak sprawną organizację, rady i pomoc na każdym etapie. Jestem miło zaskoczony również obsługą, która w dniu pogrzebu wykazała się ogromną klasą i elegancją. Polecam.
Alicja Wittenberg napisał/a 6 października 2021 o 10:33
W dniu 05-10-2021r odbył się pogrzeb moje Teściowej- organizowany przez zakład pogrzebowy HERON. Jestem niezmiernie wdzięczna firmie za całą organizację, bardzo profesjonalną, rzetelną. Czułam nie tylko zaopiekowanie w tej trudnej dla mnie chwili, ale i ogromne wsparcie. Praktycznie wszystkimi formalnościami zajął się Heron, a sama ceremonia była na najwyższym poziomie. Osoby, który uczestniczyły w pochówku były podobnie jak ja pod wielkim wrażeniem całej organizacji, jak i samej firmy ( takie opinię przekazano mi po pogrzebie). Wielkim pozytywnym zaskoczeniem był namiot na cmentarzu oraz róże na pożegnanie, które żegnające osoby mogły rzucić na urnę.Chciałabym na tej stronie serdecznie podziękować każdemu pracownikowi firmy Heron, który uczestniczył w organizacji pochówku moje Teściowej, brak słów mojej wdzięczności. Polecam w 100% tą firmę . Z wyrazami szacunku Alicja
Agnieszka Branecka napisał/a 25 września 2021 o 21:08
Pan Przemyslaw I Radoslaw z Heron sa osobami godnymi.polecenia, a przede wszystkim zaufania. Moj pierwszy kontakt z Biurem byl w nocy, w godzine po smierci Taty. Od tego.czasu.az do momentu.zlozenia urny.z prochami byli bardzo pomocni, wyrozumiali I profesjonalni. Pomogli mi we wszystkich sprawach administracyjnych. Do przemowienia nad otwartym grobem byla mownica I mikrofon, oraz baldachim nad grobem, ustawiono krzesla dla osob starszych. Osoba nieobecna na pogrzebie, ogladajaca transmisje na zywo.z pogrzebu tak pisze 'Uroczystość była bardzo dobrze filmowana, a przede wszystkim wg mnie UROCZYSTOŚC byla bardzo godna!!! '. Warto dodac, ze ostateczna cena uslugi byla rowna cenie podanej przed pogrzebem. Bedac w bolu znalazlam ludzi ktorzy mnie zrozumieli I pomogli. we WSZYSTKIM.
Katarzyna Korż napisał/a 21 września 2021 o 19:59
W imieniu całej rodziny pragnę podziękować pracownikom zakładu pogrzebowego HERON za pomoc i organizację pogrzebu mojego teścia . Pełen profesjonalizm ,obecni i pomocni na każdym kroku.Z czystym sumieniem polecam Katarzyna Korż
Emilia Frąckiewicz napisał/a 17 września 2021 o 20:10
Pogrzeb mamy bardzo ładnie i sprawnie zorganizowany. Obsługa profesjonalna i taktowna. Piękne dekoracje, oprawa muzyczna i kwiaty. Bardzo dziękuję i polecam w tych trudnych chwilach.
E. Zawistowska napisał/a 13 września 2021 o 13:34
Wszystko sprawnie i profesjonalnie, bez zbędnych formalności dla pogrążonej w żałobie rodzinie. Wszystko załatwiają za Ciebie, taktownie i spokojnie. Polecam.
Elwira m. napisał/a 2 września 2021 o 11:03
Bardzo dziękuję firmie Heron za organizacje pogrzebu mojego dziadka. Wszystko odbyło się bardzo sprawnie i z dużym poszanowaniem zarówno mojego dziadka, jak i całej mojej rodziny. Jeszcze raz dziękuję.
Agnieszka Gaszak napisał/a 17 maja 2021 o 22:38
Bardzo profesjonalna obsługa.... dziękuję za przygotowanie pięknego pożegnania i ostatniej drogi mojej mamy.