ul. Jana Kasprowicza 20
Warszawa
Pogotowie pogrzebowe 24h/7 dni
Więcej

Napisz opinię

 
 
 
 
 
Proszę uzupełnić wszystkie pola.
Adres e-mail nie będzie publikowany.
81 wpisów.
Małgorzata Mroczkowska napisał/a 24 marca 2022 o 18:20
W ostatnim czasie musiałam zmierzyć się z niezwykle trudnym i zarazem przykrym doświadczeniem jakim jest ekshumacja i ponowny pochówek osoby mi bliskiej. Chciałabym serdecznie podziękować Zakładowi Pogrzebowemu HERON za pomoc, rzetelną informację i profesjonalną organizację, dzięki którym mogłam pochować brata do grobu rodzinnego, wypełniając tym samym wolę moich zmarłych Rodziców. Dziękuję za wsparcie, takt i empatię, a potrzebującym, w trudnych chwilach - serdecznie polecam. Z wyrazami szacunku.
WANDA ROSŁANIEC napisał/a 24 marca 2022 o 17:13
14 marca zmarł mój wujek i skorzystałam z usług tej firmy pogrzebowej. Muszę stwierdzić że są bardzo profesionalni i z wielką empatią. Cały pogrzeb odbył się na wysokim poziomie. Polecam z całą pewnością!!!!
Krystyna Król napisał/a 5 marca 2022 o 18:46
Pełny profesjonalizm , empatia . Pogrzeb mego męża zorganizowany godnie w każdym momencie . Cenowo pozytywnie w porównaniu do innych firm . Bardzo dziękuję i polecam
Waldemar Malinowski napisał/a 7 lutego 2022 o 09:33
Zakład pogrzebowy Heron to firma, która organizowała uroczystość pogrzebową mojej babci Haliny. W tym miejscu chciałabym bardzo podziękować wszystkim pracownikom, którzy zadbali o odpowiednią obsługę i oprawę. Jestem bardzo wdzięczny i będę polecać wasz dom pogrzebowy Heron w Warszawie.
Marek I. napisał/a 11 stycznia 2022 o 10:27
Bardzo dziękuję firmie Heron. Wasz profesjonalizm, zaangażowanie i doświadczenie jest widoczne już na pierwszym spotkaniu. Od razu wiedziałem, że wybrałem odpowiednią firmę. Bardzo polecam.
Grażyna i Mariola napisał/a 31 grudnia 2021 o 13:33
29.12.2021 odbyła się ceremonia pogrzebowa naszej UKOCHANEJ MAMY zorganizowana przez Panów Radka i Przemka - właścicieli Zakładu Pogrzebowego HERON w Warszawie. W bardzo trudnej dla nas chwili nie musiałyśmy martwić się, bo Oni zajęli się wszystkimi sprawami od momentu śmierci Mamy aż po ceremonię pogrzebową. Choć Panowie bardzo młodzi, ale obydwaj niezwykle pomocni, serdeczni i uprzejmi. Od pierwszego kontaktu pełen profesjonalizm i wyjątkowa obsługa na wysokim poziomie. Panowie uważnie słuchają i doradzają, wszystkie formalności zostały załatwione perfekcyjnie. Obsługa firmy, w trakcie ceremonii cały czas dyskretnie obecna i dbająca o wszystko z wielkim taktem i klasą, za co przesyłamy słowa najwyższego uznania. Uroczystość była przygotowana profesjonalnie, z zaangażowaniem, empatią i serdecznością. Wszystko perfekcyjnie zaplanowane w każdym szczególe, bez pośpiechu, kulturalnie, elegancko, godnie, z klasą i szacunkiem. Miłym zaskoczeniem na cmentarzu był namiot pogrzebowy, krzesła dla osób starszych oraz bardzo wzruszający gest od firmy w postaci świeżych róż, które żałobnicy mogli wrzucić do grobu na pożegnanie. Kierując się pozytywnymi opiniami, zaufałyśmy i powierzyłyśmy obu Panom organizację ceremonii pogrzebowej Ukochanej Mamy, a oni udowodnili, że w 300% zasługują na najwyższą ocenę świadczonych usług, oraz najlepszą rekomendację. SERDECZNIE DZIĘKUJEMY firmie HERON za umożliwienie osobistego pożegnania naszej KOCHANEJ MAMY w Sali Pożegnań na Cmentarzu na Wólce Węglowej. BARDZO DZIĘKUJEMY za perfekcyjnie przygotowaną ceremonię, uprzejmość, empatię oraz szacunek dla Osoby Zmarłej i Rodziny. Ta opinia jest szczera i mogłaby być wizytówką firmy HERON, na którą uczciwie zapracowała. BARDZO DZIĘKUJEMY Panie Radku i Panie Przemku, to był najlepszy wybór w najtrudniejszych dla nas chwilach. Każdemu serdecznie polecam Zakład Pogrzebowy HERON. Brakuje gwiazdek by ocenić Zakład Pogrzebowy "HERON", zasługują na dużo więcej. Cieplutko pozdrawiamy – Grażyna i Mariola.
Anita Kozłowska napisał/a 10 grudnia 2021 o 20:19
W imieniu mojej Cioci i swoim oraz całej mojej rodziny chciałam podziękować panu Radkowi i Przemkowi -właścicielom zakładu pogrzebowego HERON w Warszawie za profesjonalizm ,empatię i wsparcie podczas pochówku mojego wujka. Panowie zajęli się wszystkimi sprawami od momentu śmierci Wujka w domu aż po ceremonię pogrzebową.. Usługa została wykonana przez Panów na najwyższym poziomie jaki dotąd widziałam. Będę państwa usługi pogrzebowe polecać. Z wyrazami szacunku Anita Kozłowska.
Adam Z. napisał/a 2 grudnia 2021 o 15:58
Zakład pogrzebowy Heron pomógł mi w organizacji uroczystości pogrzebowej mojej babci. Bardzo dziękuję za tak sprawną organizację, rady i pomoc na każdym etapie. Jestem miło zaskoczony również obsługą, która w dniu pogrzebu wykazała się ogromną klasą i elegancją. Polecam.
Alicja Wittenberg napisał/a 6 października 2021 o 10:33
W dniu 05-10-2021r odbył się pogrzeb moje Teściowej- organizowany przez zakład pogrzebowy HERON. Jestem niezmiernie wdzięczna firmie za całą organizację, bardzo profesjonalną, rzetelną. Czułam nie tylko zaopiekowanie w tej trudnej dla mnie chwili, ale i ogromne wsparcie. Praktycznie wszystkimi formalnościami zajął się Heron, a sama ceremonia była na najwyższym poziomie. Osoby, który uczestniczyły w pochówku były podobnie jak ja pod wielkim wrażeniem całej organizacji, jak i samej firmy ( takie opinię przekazano mi po pogrzebie). Wielkim pozytywnym zaskoczeniem był namiot na cmentarzu oraz róże na pożegnanie, które żegnające osoby mogły rzucić na urnę.Chciałabym na tej stronie serdecznie podziękować każdemu pracownikowi firmy Heron, który uczestniczył w organizacji pochówku moje Teściowej, brak słów mojej wdzięczności. Polecam w 100% tą firmę . Z wyrazami szacunku Alicja
Agnieszka Branecka napisał/a 25 września 2021 o 21:08
Pan Przemyslaw I Radoslaw z Heron sa osobami godnymi.polecenia, a przede wszystkim zaufania. Moj pierwszy kontakt z Biurem byl w nocy, w godzine po smierci Taty. Od tego.czasu.az do momentu.zlozenia urny.z prochami byli bardzo pomocni, wyrozumiali I profesjonalni. Pomogli mi we wszystkich sprawach administracyjnych. Do przemowienia nad otwartym grobem byla mownica I mikrofon, oraz baldachim nad grobem, ustawiono krzesla dla osob starszych. Osoba nieobecna na pogrzebie, ogladajaca transmisje na zywo.z pogrzebu tak pisze 'Uroczystość była bardzo dobrze filmowana, a przede wszystkim wg mnie UROCZYSTOŚC byla bardzo godna!!! '. Warto dodac, ze ostateczna cena uslugi byla rowna cenie podanej przed pogrzebem. Bedac w bolu znalazlam ludzi ktorzy mnie zrozumieli I pomogli. we WSZYSTKIM.
Katarzyna Korż napisał/a 21 września 2021 o 19:59
W imieniu całej rodziny pragnę podziękować pracownikom zakładu pogrzebowego HERON za pomoc i organizację pogrzebu mojego teścia . Pełen profesjonalizm ,obecni i pomocni na każdym kroku.Z czystym sumieniem polecam Katarzyna Korż
Emilia Frąckiewicz napisał/a 17 września 2021 o 20:10
Pogrzeb mamy bardzo ładnie i sprawnie zorganizowany. Obsługa profesjonalna i taktowna. Piękne dekoracje, oprawa muzyczna i kwiaty. Bardzo dziękuję i polecam w tych trudnych chwilach.
E. Zawistowska napisał/a 13 września 2021 o 13:34
Wszystko sprawnie i profesjonalnie, bez zbędnych formalności dla pogrążonej w żałobie rodzinie. Wszystko załatwiają za Ciebie, taktownie i spokojnie. Polecam.
Elwira m. napisał/a 2 września 2021 o 11:03
Bardzo dziękuję firmie Heron za organizacje pogrzebu mojego dziadka. Wszystko odbyło się bardzo sprawnie i z dużym poszanowaniem zarówno mojego dziadka, jak i całej mojej rodziny. Jeszcze raz dziękuję.
Agnieszka Gaszak napisał/a 17 maja 2021 o 22:38
Bardzo profesjonalna obsługa.... dziękuję za przygotowanie pięknego pożegnania i ostatniej drogi mojej mamy.
Jerzy C. napisał/a 4 maja 2021 o 09:49
Utrata mojej ukochanej mamy złamała mi serce, radzenie sobie z tak bolesną sytuacją nie było łatwe. Troskliwi Pracownicy „Usług Pogrzebowych HERON” poprowadzili mnie przez najtrudniejszy czas. Wszystko zostało załatwione w najdrobniejszych szczegółach, Firma pomogła mi w procesie pożegnania się ze zmarła mamą. Personel był bardzo miły, i współczujący, traktował mnie i moich bliskich z godnością. Byliśmy zachwyceni pogrzebem, czuliśmy opiekuńczość, rozważność i profesjonalizm Celebransa. Chciałbym, aby mama mogła być tam i to sama zobaczyć. Było dokładnie to, czego by chciała. Dokonałem właściwego wyboru w przekazanie ciała mojej ukochanej osoby pod opieką Firmy „Heron”. Bardzo dziękuję za waszą empatię i doskonałą obsługę. Od naszej pierwszej rozmowy do samego końca pogrzebu byliście tam dla mnie i mojej rodziny, pomagając w tym procesie. Polecam usługi „Heron” każdemu, kto chce profesjonalnej i opiekuńczej obsługi.
Katarzyna Piątkowska napisał/a 12 kwietnia 2021 o 16:16
Nie ma słów, które umiałyby wyrazić moją wdzięczność dla pracowników zakładu Heron. Pracownik w biurze wykazał się bardzo dużym zrozumieniem, od początku poprowadził mnie przez wszystkie formalności i pomógł w wyborze odpowiednich akcesoriów. To wszystko bardzo mnie przytłaczało, był to pierwszy pogrzeb, jaki musiałam zorganizować. Dobrze, że zdecydowałam się na zakład Heron. Bardzo mi pomogli w tym trudnym czasie.
Tomasz napisał/a 8 kwietnia 2021 o 16:58
Organizowałem w tym zakładzie pogrzeb wujka. Razem z rodziną jesteśmy bardzo pozytywnie zaskoczeni - organizacja pochówku oraz cała ceremonia spełniła w 100% nasze oczekiwania. Wszystko na najwyższym poziomie, dopracowane. Firma nie oszczędza na akcesoriach (namiot, stojaki na zdjęcie i kwiaty itp) dzięki czemu udało nam się godnie pożegnać zmarłego wujka. Dziękuję
Dorota Karpińska napisał/a 7 kwietnia 2021 o 07:59
Zdecydowanie z całego serca polecam Zakład Heron. Pierwszy raz w swoim życiu musiałam zorganizować pogrzeb mojej najukochańszej osoby, więc było to dla mnie ogromnie trudnym przeżyciem. Panowie od samego początku wykazali się wielkim profesjonalizmem, rzetelnością i wspaniałą organizacją. Pomogli we wszystkich formalnościach, na które nie miałam po prostu głowy... Czułam ich wsparcie i opiekę, co w takiej sytuacji jest niezwykle ważne. Dodatkowo podczas ceremonii pomogli mi w opiece nad Mamą, dla której ten dzień był naprawdę trudny. Byłam pod wielkim wrażeniem uprzejmości, serdeczności wszystkich Pracowników. Bardzo dziękuję za tak profesjonalną organizację, wsparcie, zaangażowanie i kulturę.
Barbara Bednarczyk-Pachla napisał/a 22 grudnia 2020 o 07:54
Wczoraj odbył się pogrzeb mojego męża organizowany przez prawdziwych fachowców firmy HERON. Organizacja tej uroczystości w kościele jak i na cmentarzu przerosła moje najśmielsze oczekiwania. Panowie jesteście profesjonalni w 100%,mam dziś wrażenie,że dzięki Wam mój mąż został godnie pochowany.Serdecznie dziękuję i będę polecać Was każdemu kto znajdzie się w takiej "potrzebie".Z wielkim uznaniem-Barbara Pachla